Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 19:16

Murijel udario glavom o ivicu bazena i završio u bolnici

Povreda nije bila ozbiljnija, zbog čega je Kolumbijac pušten, ali ga neće biti u timu za večerašnji meč sa Brešom

Problem za Atalantu pred meč sa Brešom. Napadač Boginje provincije Luis Murijel završio je u bolnici, pošto se prilikom izlaska iz bazena okliznuo i udario glavom o ivicu istog.

Kako prenose Bergamo e Sport i Kalčomerkato, do nezgode je došlo na poslednjem okupljanju fudbalera Alatante, a Murijel je prilikom udarca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadobio posekotine, ali i blaži potres mozga, zbog čega je morao u bolnicu kako bi odradio potrebne testove.

Posekotina je zahtevala ušivanje, ali na svu sreću, većih posledica nije bilo, te je fudbaler pušten iz bolnice.

Dobro sam, vidimo se na stadionu“, napisao je Murijel na svom Instagram profilu. Iz kluba su potvrdili da Kolumbijac neće biti večeras, ali da će se već sutra pojaviti na treningu.

Iako je veliki broj mečeva počinjao sa klupe, Murijel je najbolji strelac Atalante u Seriji A sa 17 pogodaka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.