Muntari i Milan se razišli

Izvor: B92, 01.Jul.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muntari i Milan se razišli

Internacionalac iz Gane Suli Muntari sporazumno je raskinuo trogodišnji ugovor sa Milanom, saopštio je milanski klub.

Muntari se pridružio 'rosonerima' 2012. godine, pošto je prethodno u njihovim redovima proveo jednu sezonu kao pozajmljen igrac iz Intera.

Tridesetogodišnji fudbaler je prošle godine pao u nemilost čelnika Milana, naročito pošto je Filipo Inzagi na mestu trenera sedmostrukog prvaka Evrope zameniio Klarensa Sedorfa.

Muntari je od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao za Milan svega 16 utakmica u Seriji A, postigavši dva gola za 'rosonere' koji su sezonu završili na desetom mestu, bez plasmana u evropska takmičenja.

Muntari je tokom vremena prvedenog u Interu pomogao timu da osvoji titulu prvaka Evrope 2010.

Milan, čije je kormilo preuzeo srpski stručnjak Siniša Mihajlović, pojačao je prošle nedelje sredinu terena dovođenjem Andrea Bertolačija iz Đenoe, dok se uskoro dočekuje i dolazak Karlosa Bake iz Sevilje za 30 miliona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.