Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAJTED GRIZE: Ponovo nude 40 miliona Realu za Ramosa

Engleski klub Mančester junajted ponovo je odlučio da zakuca na vrata Real Madirada u nameri da odvede sjajnog štopera, Serhija Ramosa.
Uprava kluba sa “Old Traforda”, poslala je faks na “Santjago Bernabeu” sa 40 miliona evra vrednom ponudom za reprezentativca Španije.
Kako se sazanaje, reprezentativac Španije želi da pređe u tabor “Crvenih đavola“, pošto nije produžio ugovor s “Los Blankosima“, koji mu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ističe na leto 2017. godine.
Ramos je u Real stigao iz Sevilje 2005. i u međuvremenu postao jedan od esencijalnih igrača madridskog giganta, s kojim je osvojio Ligu šampiona i tri nacionalna prvenstva.
Ovaj 29-godišnji defanzivac je za Real sabraoo 445 utakmica, dok je za reprezentaciju Španije nastupio 128 puta.
The post JUNAJTED GRIZE: Ponovo nude 40 miliona Realu za Ramosa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.