Mrkela najavio nove odlaske iz Zvezde, ko je to teret na Marakani i šta se dešava sa Benom?

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela najavio nove odlaske iz Zvezde, ko je to teret na Marakani i šta se dešava sa Benom?

"Crveno-beli" i dalje aktivni na tržištu kada su u pitanju odlasci.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je u razgovoru sa novinarima u Antaliji kakvi su planovi kluba vezani za prelazni rok, ali i o sudbinama Bena, Van la Pare, Kanjasa...

"Što se tiče prelaznog roka, može da ode još neko. Radi se na tome, ima razgovora kada su u pitanju Boaći i Degenek. Sa Benom dugo razgovaramo, u ovom trenutku je razlika u razmomilaženju oko novca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ben traži veću platu od one koju mu je Zvezda ponudila. Nastavićemo razgovore, on je ostavio utisak i kao igrač i kao čovek. I on želi da ostane. A što se mene tiče, voleo bih da ostane do kraja karijere", kazao je on, prenosi Telegraf.

Kakva je situacija sa Van la Parom i Žanderom?



"Van la Para je bio visoko kotiran u planovima Stankovica, ali on na treninzima nije pokazao tu strast i odlučnost. Žander je dobar igrač, ali ima teret te ruke protiv Olimpijakosa i procena je bila da novi stručni štab ne bi trebalo da uđe sa tim teretom u sezonu."


Mrkela se posebno dotakao Kanjasa i Tomanea.

"Kanjas se ne uklapa u planove, dok Tomane ima teret da deli minutažu. Spicevi su vrsta igrača kojima treba stalna pažnja. Tri špica su previše i ja se nadam da ćemo ih smanjiti na dva. Ne bih voleo da i ove polusezone ostanemo sa tri špica, jer su većinom svi pomalo nezadovoljni. Zato smo procenili da bi šest meseci neigranja za Krstovića bilo pogubno pa smo ga poslali u Grafičar", otkrio je sportski direktor "crveno-belih".

Mnogo se govori o Mirku Ivaniću od kako je Marko Marin napustio Marakanu.



"Ivanić je doveden kao neko ko ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope. U Zvezdi je samo na momente nagovestio da je majstor. Zašto ne igra dobro u kontinuitetu, to je za analizu. Verovatno postoji psihološki efekat, znate da je zahtevno igrati u Zvezdi"
, smatra Mrkela koji je potom otkrio da novajlija Seku Sanogo ima problem sa povredom.

"Sanogo je došao sa malim zakašnjenjem, radio je odlično na pripremama i Stanković je bio zadovoljan. Zatim je dobio udarac u mišić, nastala je ruptura i morao je da se vrati u Beograd na lečenje. O stepenu povrede znaćemo nešto više kada spadne hematom i kada ode na pregled magnetnom rezonancom", zaključio je funkcioner Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MITAR MRKELA OTVORIO KARTE Degenek i Boaći bi mogli da odu, Ben traži veliku platu, Garsija nije izgubljen (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Feb.2020

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bez okolišanja pričao o prelaznom roku i igračkom kadru.

Nastavak na Kurir...

Predlov transfer "a la Pozzo" - ko kaže da ne može kad se završi prelazni rok?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2020

Udineze ove zime nije bio previše aktivan na tržištu. Štaviše, doveo je samo jednog igrača - Marvina Zegelara koji je stigao iz Votforda, a u suprotnom smeru poslao Injasija Puseta. Na ovakve stvari navikli smo već od familije Poco koja vodi oba kluba, ali ovog puta oni su otišli korak dalje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.