Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 11:29

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,80, Bešiktaš 1,45, Barselona 1,60!

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Očekuje nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu!

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - ovog vikenda biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svetu…

FRAJBURG - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,80

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bikovi su u prilici da nakratko preuzmu tron Bundeslige. Gostovanje Frajburgu za RB Lajpcig je prilika da nadmaši Bajern i pretekne ga na tabeli uoči njegovog sudara sa Dortmundom. Posao nije lak, jer Frajburg se ove sezone pokazao kao tvrd orah favoritima, o čemu svedoče i nedavne pobede nad Dortmundom i Leverkuzenom, mada su Bikovi u naletu i ne računajući neuspeh u Ligi šampiona nanizali su sedam pobeda u prvenstvu i Kupu, uz skoro tri postignuta gola u proseku na njima. Prvi duel u sezoni pripao je Lajpcigu sa laganih 3:0.

BEŠIKTAŠ - GAZIJANTEP (SUBOTA, 17.00), KEC 1,45

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Početak sezone nije obećavao, ali je Bešiktaš potom zaigrao kao u transu i postao je jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu. Samo jedan poraz na prethodnih 18 okršaja u svim takmičenjima pokazatelj je u kakvoj je formi sastav Sergena Jalčina, koji je pride vezao četiri pobede u prvenstvu bez primljenog gola. Danas Orlovima u goste stiže Gazijantep, jedno od prijatnijih iznenađenja, ali i tim koji je na stranu u poslednje vreme očajan. Bez pobede je u gostima na šest proteklih susreta, a nikada do sada nije uspeo ni bod da osvoji protiv Bešiktaša na strani.

OSASUNA - BARSELONA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,60

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Osusuna je serijom dobrih rezultata pobegla od zone ispadanja, ali prvom ispod crte Alavesu beži šest bodova, što znači da je još daleko od zacrtanog cilja. U goste joj večeras stiže Barselona, koja ove sezone ne briljira i potpuno zavisi od učinka Lionela Mesija, međutim, i pored toga je stigla do drugog mesta na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg Atletika. Katalonci su u seriji od 15 ligaških duela bez poraza, a sada se nada slavlju kojim bi izvršila pritisak na Jorgandžije. Prvi ovosezonski susret Barsa je dobila sa 4:0.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.