Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 11:47

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Majnc 2,25, Kardif 2,27, Viljareal 2,25!

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Bundeslige, Čempionšipa i Primere, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

ŠALKE - MAJNC (PETAK, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 20.30), DVOJKA 2,25

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi začelja čeka nas u Bundesligi, gde Šalke protiv nešto boljeg Majnca traži svaku mogućnost za izbegavanje izvesnog. Nisu ni gosti u mnogo boljoj situaciji, ali pogled na njihov skor ipak daje nešto pozitivniju sliku, za razliku od ekipe iz Gelzenkirhena, koji je nedavno na mesto glavnog trenera doveo peto ovosezonsko ime. Domaćin je ispod svakog nivoa sa samo devet osvojenih bodova, dok gost na saldu ima 17 i zona spasa mu je na korak. Reklo bi se da Majnc ima idealnu priliku za tri boda i beg u mirnu luku, jer Šalke je u katastrofalnoj situaciji.

HADERSFILD - KARDIF (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,27

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nekada dve ekipe iz Premijer lige odmeriće snage u okviru 35. kola Čempionšipa. Hadersfild je desetkovan povredama pred duel sa Kardifom, koji još gaji nade da bi mogao da upadne u plej-of za promoviju. Od tog mesta dele ga tek tri boda i sigurno će napasti te pozicije i u gostima Terijerima. Domaći se s druge strane drže iznad zone ispadanja i teško mogu gore. Kardif je u poslednjih 10 utakmica bez poraza, dok je domaćin na tek jednoj pobedi u ovoj godini.

VALENSIJA - VILJAREAL (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,25

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Valensija je jedna od onih ekipa koje su drastično osetile posledice pandemije korona virusa. Pad prihoda i teška finansijska situacija prinudila je upravu kluba na prodaju najboljih igrača, a tim činom Slepi miševi su počeli da rezultatski posrću. Klub koji je nekada igrao finala Lige šampiona sada se nalazi na 14. mestu Primere i ima 27 bodova, sedam više od poslednje Ueske. Sada mu u goste dolazi lokalni rival Viljareal, koji standardno pleše na ivici mesta koja vode u evropska takmičenja. U posldenjih pet susreta prvenstva Španije je ostvario tri remija, pobedu i poraz, ali može da se pohvali prolaskom u osminu finala Lige Evrope posle dve pobede protiv Salcburga.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,80, Bešiktaš 1,45, Barselona 1,60!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 11:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće..Očekuje nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu!..Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.