Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,70, Napoli 1,95, Lion, 1,80, Jang Bojs 1,95!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 14:02

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,70, Napoli 1,95, Lion, 1,80, Jang Bojs 1,95!

Nigde nećete naći veće.

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A, francuskoj Ligi 1 i švajcarskoj Superligi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 17.30), KEC 1,70

Kozmetičke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promene na klupi Mančester Junajteda rezultirale su pobedom u Ligi šampiona nad Viljarealom, ali s obzirom na današnjeg protivnika Crveni đavoli teško da mogu s olakšanjem da dočekaju utakmicu. Čelsi je poslednji poraz upisao krajem septembra, a od tada u deset utakmica Plavci imaju devet pobeda i jedan remi. Zaista impresivno. U utorak su razbili Juventus, koji je u dubljoj krizi od Junajteda.

NAPOLI - LACIO (NEDELJA, 20.45), KEC 1,95

Derbi 14. kola Serije A igra se na jugu Italije. Napoli dočekuje Lacio ranjen, bez ključnog igrača Osimena, na čijim je krilima stigao do prvog mesta na tabeli. Partenopei su otvorili kampanju sa osam vezanih pobeda, a onda su počeli da trokiraju. Usledio je remi s Romom, pa i Veronom, te poraz od Intera. Tu su Spaletijevi momci pokazali manjkavosti, koje Rimljani žele da iskoriste. Razlika između dva tima je čak 11 bodova, a Sarija veseli raspucanost Imobilea koja bi mogla da bude ključna.

----------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

MONPELJE - LION (NEDELJA, 17.00), DVOJKA 1,80

Monpelje godinama ne menja ambijent na tabeli. Gotovo redovno je u sredini tabele, a ista priča i ove sezone, pošto je tim sa juga zemlje na devetom mestu sa četiri boda manje od zone evropskih pozicija. Posle dva uspešna duela sa Nantom (2:0) i Nicom (1:0), narandžasto-plavi su u gostima izgubili od Rena (0:2). Danas dočekuju Lion, koji je ove nedelje pobedio Brendbi sa 3:1 i obezbedio petu uzastopnu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope, što je dovelo do karte za plej-of. U šampionatu je Olimpik sakupio 19 bodova, kao i Monpelje, ali uz duel manje.

CIRIH - JANG BOJS (NEDELJA, 14.15), DVOJKA 1,95

Mnogo kikseva napravio je Jang Bojs u uvodnoj fazi šampionata Švajcarske. I pored toga, momci iz Berna su u situaciji da imaju sve u svojim rukama, jer iako su na četvrtom mestu, imaju dva duela manje od lidera Ciriha i zaostaju šest bodova. Baš danas Jang Bojs gostuje Cirihu u derbiju kola, gde će pokušati da prekine post na pet prethodnih susreta u svim takmičenjima. Sa druge strane, Cirih je neporažen na šest poslednjih duela u ligi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.