Može li Pirlo protiv istorije Juventusa? Albanac pogodio, ne sluti na dobro... (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 22:55

Može li Pirlo protiv istorije Juventusa? Albanac pogodio, ne sluti na dobro... (video)

Na poluvremenu je 1:1, ali izdanje "bjankonera" ne obećava.

Juventus je večeras prvi put u svojoj istoriji dugoj 123 godine izveo tim koji u svojoj odbrani (računajući i golmana) nema niti jednog Italijana.

Za to je bila potrebna 4371 utakmica i da na klupu stigne Andrea Pirlo koji je sasvim sigurno bio šokiran prizorom iz 19. minuta u susretu četvrtog kola Lige šampiona.

Ferencvaroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poveo u Torinu kada je Ngujen uposlio albanskog napadača Mirta Uzunija koji je dosta spretno savladao Šćešnog.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Ispred Poljaka, odbranu čine Kvadrado (Kolumbija), Danilo (Brazil), De Liht (Holandija) i Aleks Sandro (Brazil).

U međuvremenu, Juventus je poravnao u 35. minutu, strelac je bio, ko drugi do - Kristijano Ronaldo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (G, H) - Morata sprečio bruku u Torinu, Junajtedu dovoljno poluvreme, Barsin "poker" bez Mesija u Kijevu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 00:00

Trijumf zabeležio i Pari Sen Žermen...GRUPA G..Juventus je uz dosta muke uspeo da savlada Ferencvaroš u Torinu sa 2:1...Mađari su poveli u 19. minutu nakon kontre koju je poveo Ngujen, Norvežanin je dodao do Mirta Uzunija koji je savladao Šćešnog...Onda se u 35. minutu pojavio Kristijano Ronaldo,...

Nastavak na Sportske.net...

Pirlo srušio tradiciju dugu 123 godine, hoće li mu Italijani 'oprostiti'?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020

"Stara dama" overila plasman u narednu fazu LŠ...Juventus je uz dosta muka savladao mađarski Ferencvaroš rezultatom 2:1, ponovo je Morata doneo pobedu u nadoknadi vremena što znači da ćemo "Staru damu" gledati u osmini finala Lige šampiona...Ipak, pobeda je došla bez Italijana u defanzivnom bedemu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.