Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 21:39

Mornar pogodio samo pet trojki i potpisao kapitulaciju

Oslabljeni Pavićevićev tim nije mogao protiv Ulma – 66:82

Morali su prethodnih dana u barskom Mornaru da se bore protiv virusa korona, zadesila ih je i velika tragedija, pošto je ekonom kluba preminuo od posledica COVIDA-19. Oslabljeni neigranjem nekoliko bitnih igrača, sa skraćenom rotacijom, Barani nisu mogli da se odupru nemačkom Ulmu. Mornar je upisao treći poraz u Evrokupu, pošto je u svojoj dvorani poražen – 66:82 .

Kada se pogleda statistika sa meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jasno se vidi zašto Pavićevićev tim nije mogao više od poraza. Zatajilo je najjače oružje Mornara, šut za tri poena. Pokušali su 29 puta van linije 6,75 domaći košarkaši – pogodili su samo pet trojki.

Van ritma su bili nosioci igre. Prva napadačka opcija Džejkob Pulen je postigao 16 poena, ali uz samo dve ubačene trojke iz osam pokušaja. Takođe, još jedan odlični šut Nemanja Vranješ imao je loše procente. On je ubacio jednu trojku (iz pet pokušaja). Nije htelo ni Kenija Gabrijela.

Ulm je osetio loš dan Mornara i u prvoj četvrtini stekao prednost. Na krilima početnog samopouzdanja gosti su odbijali pokušđaje Mornara da uhvati priključak. Bili su blizu početkom poslednje deonice domaćini, ali je Ulm odmah odgovorio serijom 13:3 i rešio pitanje pobednika.

Najbolji kod gostiju bio je Ostekovski sa 22 poen uzh devet skokova. Pratio ga je Vilkins sa 18 poena.

GRUPA B

Utorak

Mornar - Ulm 66:82

/Pulen 16 - Ostekovski 22/

20.45: (2,10) Pariz (14,0) Unikaha (1,80)

Odloženo

Breša – Budućnost

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.