Morati: Mesi više nije samo san, pokušaćemo da ga dovedemo u Inter

Izvor: RTS, 06.Apr.2020, 16:14

Morati: Mesi više nije samo san, pokušaćemo da ga dovedemo u Inter

Predsednik milanskog Intera Masimo Morati izjavio je da će italijanski klub pokušati od naredne godine da pojača svoje redove Lionelom Mesijem, čiji ugovor sa Barselonom tada ističe.
Mesiju ugovor sa "Blaugranom" ističe naredne godine, a prema navodima španskih medija, postoji mogućnost da Argentinac karijeru ne završi u Barsi, već promeni sredinu.

Prvi favorit za dovođenje Mesija kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slobodnog igrača u svoje redove bio je Mančester siti, gde bi se Mesi udružio sa bivšim trenerom Pepom Gvardiolom, ali je zbog Sitijeve suspenzije iz Lige šampiona taj potez sve manje moguć.
Pominjao se odlazak i u ostale timove iz Premijer lige, potom i MLS timove, a najnoviji kandidati koji su stali u red za Mesija su čelnici Intera.
Predsednik "neroazura" Masimo Morati u intervjuu za Rai Sport rekao je kako dovođenje Mesija ne predstavlja više preveliki bauk.
"Dovođenje Mesija uopšte više nije zabranjeni san. Ugovor mu se bliži kraju i sigurno je da ćemo pokušati da ga dovedemo. Ne znam kako će koronavirus uticati na ovu sezonu i razvoj situacije, ali mislim da će se krajem godine odviti čudne stvari", rekao je Morati.
Španski mediji navode da bi Inter mogao da iskoristi Barseloninu želju za dovođenjem napadača Lautara Martineza i u taj transfer uključe i Mesija.
"Lautaro možda može biti deo procesa dovođenja Mesija, to još uvek niko ne zna", dodao je Morati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milanezi se vraćaju staroj želji?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020

Da li ovog puta mogu doći do njega..."Rosoneri" imaju velike planove za narednu sezonu...Ibrahimović će izvesno otići, ali klub bi trebalo da preuzme Ralf Rangnik a možda se vrati još jedna legenda "rosonera" u vidu Tijaga Silve...Italijanski mediji takođe navode da su "rosoneri" i dalje zainteresovani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.