Milanezi se vraćaju staroj želji?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 23:47

Milanezi se vraćaju staroj želji?

Da li ovog puta mogu doći do njega.

"Rosoneri" imaju velike planove za narednu sezonu.

Ibrahimović će izvesno otići, ali klub bi trebalo da preuzme Ralf Rangnik a možda se vrati još jedna legenda "rosonera" u vidu Tijaga Silve.

Italijanski mediji takođe navode da su "rosoneri" i dalje zainteresovani za Lukasa Toreiru.

Urugvajac je bio velika želja Milana još pre dve sezone, ali je tada bio brži Arsenal koji je isplatio oko trideset miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra Sampdoriji doveo veznog igrača u svoje redove.

Ipak Urugvajac nije pružio očekivane partije kod Emerija a ni kod Artete te bi mogao da promeni sredinu u narednom prelaznom roku. Milan će morati dobrano da zavuče ruku u džep pošto se Toreira procenjuje na 40 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra odlućio? Novi klub na vidiku?

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 10:06

Izgleda da je prelomio šta će raditi naredne godine....Zlatan Ibrahimović će ostati na terenu. Kako pišu italijanski mediji, on će odigrati najmanje još sezonu, ali odlazi iz Milana...Razočaran je situacijom u klubu, na kraju krajeva ni "Rosoneri" ga ne žele posle odlaska Bobana, na kraju sezone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.