Morantu dva meča hlađenja zbog pištoljanja u noćnom klubu VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2023, 22:26

Morantu dva meča hlađenja zbog "pištoljanja" u noćnom klubu VIDEO

Košarkaš Memfisa Dža Morant neće moći da igra u naredne dve utakmice, odlučili su čelnici NBA.

To je odlučeno pošto je Morant u prenosu uživo na Instagramu viđen kako maše pištoljem u jednom noćnom klubu u subotu ujutro.

Grizlisi su objavili da će igrač biti van tima u dva predstojeća susreta, što znači da neće igrati protiv LA Klipersa i LA Lejkersa.

"Svesni smo videa koji kruži društvenim mrežama i sprovodimo detaljnu istragu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je portparol NBA Majk Bas.

Video Moranta snimljen je nekoliko sati posle poraza Memfisa od Denvera, 113:97.

Na snimku se moglo videti kako Morant, dok igra, ima pištolj u levoj ruci.

Video se pojavio nedugo pošto je Vašington Post objavio da je u toku istraga u vezi sa dva incidenta čiji je akter bio Morant.

On se optužuje za nasilje, posebno prema jednom 17-godišnjaku kog je pretukao ispred svoje kuće pošto ga je ovaj nehotice udario loptom u predelu lica tokom partije basketa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NBA košarkaš suspendovan nakon što je na instagramu objavio snimak kako maše pištoljem u jednom noćnom klubu (VIDEO)

Izvor: Danas, 04.Mar.2023

Košarkaš Memfisa Dža Morant kažnjen je zabranom igranja na naredne dve utakmice jer je u prenosu uživo u ranim jutarnjim satima na svom Instagramu mahao pištoljem u jednom noćnom klubu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.