Monako smenio trenera, na klupu će najveći u istoriji Kneževa?!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako smenio trenera, na klupu će najveći u istoriji "Kneževa"?!

Izgleda da je Portugalac potrošio sve kredite kod uprave.

Leonardo Žardim je sa Monakom ostvario velike uspehe, sa jako mladim igračima je u sezoni 2016/17 osvojio titulu, a domogao se i polufinala Lige šampiona.

Afirmisao je veliki broj talentovanih igrača i klubu doneo ogroman profit, kroz njegove ruke prošli su Benžaman Mendi, Kilijan Mbape, Tomas Lemar, Fabinjo, Bernardo Silva i još mnogi drugi, od kojih je Monako zaradio hrpu novca.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone stvari ne idu dobro, Monako je u zoni ispadnja na 18. mestu sa samo šest bodova nakon devet kola.

Imaju samo jedan trijumf u Ligi 1, dok su u Ligi šampiona bez bodova nakon dva kola.

Brojni evropski mediji prenose da je uprava donela odluku da se sa Žardimom rastane, čeka se samo zvanično saopštenje.

Navodno je poznat i njegov naslednik, a to bi trebalo da bude bivši igrač ovog kluba i proslavljeni francuski reprezentativac Tijeri Anri.

Francuz je minule dve godine radio sa Robertom Martinezom u reprezentaciji Belgije, osvojio je i treće mesto na Mundijalu kao deo stručnog štaba "Crvenih Đavola", a u prethodnih par meseci se pominjalo da bi mogao da preuzme Bordo ili Aston Vilu.

Ekipa iz Birmingema je ponovo aktuelna, postoji priča da bi klub iz Čempionšipa mogao da preuzme zajedno sa Džonom Terijem, koji se nedavno povukao iz aktivnog igranja fudbala.

Ipak, izgleda da ga je Monako kontaktirao, "Kneževi" su u svakom smislu bolja i atraktivnija opcija za legendu francuskog fudbala, a čini se da je filozofija koju gaje "Kneževi" savršena za mladog trenera kao što je Anri.

Deluje kao idealan spoj, uskoro se očekuje da Monako povuče zvanične poteze.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve spremio novi ugovor za jednog od najtraženijih igrača

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018

Izgleda da u Torinu ne planiraju da ga prodaju...Aleks Sandro je bio na izlaznim vratima Juventusa nakon slabe prošle sezone, veliki broj klubova pokazivao je interesovanje za njegove usluge...Najčešće su se u vezu sa Brazilcem dovodili klubovi iz engleske Premijer lige, kao i francuski PSŽ, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.