Juve spremio novi ugovor za jednog od najtraženijih igrača

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve spremio novi ugovor za jednog od najtraženijih igrača

Izgleda da u Torinu ne planiraju da ga prodaju.

Aleks Sandro je bio na izlaznim vratima Juventusa nakon slabe prošle sezone, veliki broj klubova pokazivao je interesovanje za njegove usluge.

Najčešće su se u vezu sa Brazilcem dovodili klubovi iz engleske Premijer lige, kao i francuski PSŽ, ali je bivši igrač Porta ostao u redovima "Stare dame" i od starta tekuće sezone je onaj stari.

Propustio je samo jedna meč u Seriji A, odigrao svih 180 minuta u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, a po svemu sudeći u Juventusu više ni ne pomišljau da ga prodaju.

Brazilac ima ugovor do 2020. godine sa "Bjankonerima", a sportski direktori Fabio Paratići je navodno spremio novi ugovor za defanzivca.

Ipak, u Juventusu ne žure, stiče se utisak da je želja za njegovim ostankom obostrana, pa će uprava kluba u narednom periodu polako sprovoditi zacrtani plan u delo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Tobdžija" postaje "Kraljević"?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018

Engleski mediji prenose nove informacije vezane za sudbinu fudbalera Arsenala...Poznato je da se uprava Arsenala povukla iz pregovora sa Eronom Remzijem i njegovim predstavnicima oko produžavanja saradnje...Velšanin je na stolu imao četvorogodišnji ugovor, ali je uprava londonskog kluba odlučila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.