Monako otpustio Anrija i vratio Žardima na mesto trenera

Izvor: RTS, 26.Jan.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako otpustio Anrija i vratio Žardima na mesto trenera

Tjeri Anri dobio otkaz u Monaku, posle samo tri meseca na klupi "kneževa". Novi-stari trener je Leonardo Žardim, koji je ekipu vodio pre dolaska slavnog Francuza.
Tjeri Anri nije više trener Monaka. Posle samo tri meseca otkako je seo na klupu kluba u kojem je počeo igračku karijeru, Francuz i "kneževi" raskinuli su saradnju.

Da stvar bude još čudnija, Monako je angažovao Anrijevog prethodnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Leonarda Žardima za novog trenera, a potpisan je ugovor na dve i po godine.
"Prodali smo previše ključnih igrača u letnjem prelaznom roku, a nismo doveli adekvatne zamene. Takođe, ishitreno smo doneli odluku da otpustimo Žardima. Mogu reći da sam lično odgovoran", rekao je potpredsednik Monaka Vadim Vasiljev.
Monako je pretposlednji na tabeli francuskog šampionata sa samo 15 osvojenih bodova iz 21 odigranog meča.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.