Monako objavio ime novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako objavio ime novog trenera!

Tijeri Anri se obratio javnosti pismom, a mesto trenera Monaka je ponovo popunjeno.

Legendarni francuski napadač koji je pre samo 3 meseca preuzeo Monako, juče je suspendovan, odmah je i napustio Monako, da bi danas bilo potvrđeno da je i definitivno dobio otkaz u ovom klubu.

Čekao se novi trener, a upravo je potvrđeno ko preuzima tim i ko će pokušati da izbegne ispadanje u Ligu 2.

To je Leonardo Žardim, čovek koji je ove sezone već dobio otkaz u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Monaku nakon veoma lošeg starta u Ligi šampiona i Ligi 1.

Žardim je potpisao ugovor na dve i po godine, a zanimljivo da ovaj stručnjak nikada nije ni napuštao Kneževinu otkako je dobio otkaz u ovom klubu.

Ovaj 44-godišnji trener je do sada uspeo da osvoji Ligu 1 sa Monakom pre dve sezone kada je bio i najbolji trener takmičenja, a pored toga je sa Olimpijakosom uspeo da osvoji duplu krunu u sezoni 2012/13.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako otpustio Anrija i vratio Žardima na mesto trenera

Izvor: RTS, 26.Jan.2019, 00:02

Tjeri Anri dobio otkaz u Monaku, posle samo tri meseca na klupi "kneževa". Novi-stari trener je Leonardo Žardim, koji je ekipu vodio pre dolaska slavnog Francuza. . Tjeri Anri nije više trener Monaka. Posle samo tri meseca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.