Molimo brazilski narod da nam oprosti za ovo poniženje, niko ne može da shvati šta se desilo!

Izvor: Press, 09.Jul.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Molimo brazilski narod da nam oprosti za ovo poniženje, niko ne može da shvati šta se desilo!"

Neverovatnim debaklom (7:1) raspršeni su snovi "karioka" o šestoj planetarnoj tituli, a bolan poraz, pravi slom, najteži je u istoriji "zemlje fudbala".

"Molimo brazilski narod da nam oprosti. Uradili smo sve što smo mogli, dali sve od sebe, ali smo za protivnika imali sjajnu Nemačku. Ja sam odgovoran, ja sam krivac za katastrofalan rezultat, jer sam birao igrače i taktiku", izjavio je Skolari, dodajući da tim nije mogao da se vrati u meč posle zapanjujućih 45 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
"Mislim da čak ni Nemci neće moći da objasne šta se dogodilo večeras. Međutim, delovali su moćno, ubedljivo su trijumfovali i zaslužuju respekt za ono što su prikazali", kazao je Skolari.

Kapiten "karioka" David Luiz nije mogao da objasni šta se dešavalo sa timom petostrukih svetskih šampiona.

"Hteli smo da obradujemo naše sugrađane, međutim, nismo uspeli, žao mi je zbog toga. Samo sam hteo da vidim nasmejane ljude. Ovo je tužan dan", rekao je uplakani Luiz.

PROČITAJTE JOŠ:
Klose najbolji strelac u istoriji SP
NESTVARNO Nemci demolirali Brazil i ispisali istoriju fudbala!
DA LI STE ZNALI : 35 fudbalskih zanimljivosti o Mundijalu
   
Nemačka je ostvarila najubedljiviju pobedu na planetarnim smotrama, a dvostruki strelac Tomas Miler smatra da je trijumf potpuno zaslužen.
"Ostvarili smo cilj. Slavili smo neočekivano ubedljivo, ali mislim da je to zasluženo, jer smo dali sve od sebe. To ćemo uraditi i u finalu, daćemo i srce i dušu da pobedimo u borbi za titulu", poručio je Miler.

Nemačka u meču za četvrtu titulu svetskog prvaka, 13. jula u Rio de Žaneiru, čeka pobednika drugog polufinalnog meča, u kojem se sutra od od 22 sata u Sao Paulu sastaju Argentina i Holandija.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.