Mojs: Očekivao Mesija na klupi

Izvor: B92, 05.Jan.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojs: Očekivao Mesija na klupi

Trener Real Sosijedada Dejvid Mojs rekao je da je očekivao da Mesi i Nejmar neće biti starteri u meču sa njegovom ekipom.

Sosijedad je u nedelju uveče savladao Barselonu minimalnim rezultatom i upisao treću pobedu sezoni.

"Ovo je bilo najsrećnije veče otkako sam stigao u klub. Odradili smo dobar posao. Igrači su bili hrabri u odbrani i igrali neverovatno."

Preostale pobede Sosijedad je ostvario je protiv Atletiko i Real Madrida, dok protiv slabijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa nema mnogo uspeha, a savladan je još samo Elče.

"Možemo mnogo više, ova ekipa je sposobna da dobija velike mečeve. Dobro smo se branili i to je recept kako treba da igramo u ovakvim mečevima. Možda smo žrtvovali posed lopte zarad defanzive, inače volim da moja ekipa više igra sa loptom, ali sa Barselonom je to teško. Pokušali smo, u drugom poluvremenu smo više igrali loptom."

Lionel Mesi i Nejmar su u igru ušli tek u drugom poluvremenu, a Mojs je tako nešto i očekivao.

"Očekivao sam da Mesi i Nejmar budu na klupi. Vodio sam veliki klub, imate dugačku klupu i veliki broj utakmica. Za timove poput Barselone najvažnije utakmice dolaze kasnije, u aprilu, i zbog toga najbolji igrači moraju da ostanu sveži i spremni za te susrete", rekao je Mojs.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.