Mogu i batine da se dobiju: U Crnoj Gori zabranjena sloboda govora na utakmicama

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogu i batine da se dobiju: U Crnoj Gori zabranjena sloboda govora na utakmicama

Na košarkaškoj utakmici između Mornara i Budućnosti, odigranoj u okviru finala plej-ofa domaćeg prvenstva, desio se pravi skandal pošto je policija iz dvorane “Topolice” izbacila deo domaćih navijača zbog iskazivanja političkog stava.

Naime, pristalice Mornara razvile su transparente “Ne u NATO” i “Ne u EU” nakon čega su ih pripadnici policije “zamolili” da napuste objekat.

Poznato je da je Crna Gora ove nedelje postaka član NATO i to tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Skupština ove zemlje izglasala ulazak u ovu organizaciju, ali bez referenduma putem kog bi i stanovništvo moglo da se izjasni po tom pitanju.

Jedini način da narod u Crnoj Gori iskaže svoj stav su javne manifestacije, ali izgleda da mu ni to neće biti dozvoljeno.

Što se tiče utakmice ona je pripala Mornaru rezultatom 82:66 pa će peti meč odlučiti o novom šampionu Crne Gore.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.