U Crnoj Gori se rešava pitanje prvaka, zašto su navijači Mornara izbačeni iz hale? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Crnoj Gori se rešava pitanje prvaka, zašto su navijači Mornara izbačeni iz hale? (foto)

Često se kaže da politici nema mesta u sportu, da li je ovo jedan od tih primera?

Večeras se u Baru igra četvrta utakmica finala plej-ofa šampionata Crne Gore. Mornar je dočekao ekipu Budućnosti koja posle prva tri meča vodi sa 2:1 u pobedama i ako večeras trijumfuje, osvojiće novu šampionsku titulu.

Međutim, iz Bara je večeras stigla i informacija da je grupa najvatrenijih navijača Mornara izbačena iz dvorane, jer je nosila transparente sa političkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << porukama:

''Ne u NATO'' i ''Ne u EU''.

Ipak, Mornar je posle prvog poluvremena imao blagu prednost i pokazao je da se neće tek tako predati večeras protiv favorizovanog rivala.

Mornar Bar - Budućnost Podgorica 30.04.2017.

Nakon podignutih parola policija izbacila domaće navijače sa tribina. pic.twitter.com/4ozj0Jwy3s

— Српски Навијачи (@SerbianUltras) April 30, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogu i batine da se dobiju: U Crnoj Gori zabranjena sloboda govora na utakmicama

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017

Na košarkaškoj utakmici između Mornara i Budućnosti, odigranoj u okviru finala plej-ofa domaćeg prvenstva, desio se pravi skandal pošto je policija iz dvorane “Topolice” izbacila deo domaćih navijača zbog iskazivanja političkog stava...Naime, pristalice Mornara razvile su transparente “Ne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Izbačeni navijači Mornara zbog parole "Ne u NATO"

Izvor: B92, 30.Apr.2017

Pripadnici barske policije izbacili su iz sale "Topolice" najvatenije navijače Mornara zbog isticanja parola na kojima je pisalo "Ne u NATO" i "Ne u EU". Kako pišu Vijesti, igrao se drugi minut četvrte utakmice finalne serije košarkaškog prvenstva Crne Gore, kada su navijači istakli transparente,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.