Mogao je da bude Račićev gol karijere, a Španci kažu Dmitrovićeva odbrana sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2020, 00:16

Mogao je da bude Račićev gol karijere, a Španci kažu Dmitrovićeva odbrana sezone! (video)

Kakva partija!

Fudbaleri Eibara i Valensije odigrali su bez golova u meču koje je delovao da može da bude sve osim završen rezultatom 0:0, a u centru pažnje posebno su bili naši Marko Dmitrović i Uroš Račić.

Eibar je imao 15 udaraca ka golu Domeneka, Valensija šest, ali su zato gosti imali dve fenomenalne prilike, kada se istakao naš Marko Dmitrović.

U 53. minutu je heroj mogao da postane Uroš Račić, ali je njegov udarac topovski udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaustavio maestralni Dmitrović.

Zvanični Tviter profil La Lige već je postavio pitanje da li je ovo odbrana sezone, dok su španski mediji posle utakmice Dmitrovića ocenili ocenom 9 i proglasili ga igračem utakmice!

Pogledajte neverovatan momenat iz 53. minuta, prelepo!

🙀 SAVE OF THE SEASON?!

🔥 That's UNREAL, @the_mitrovic1! #EibarValencia pic.twitter.com/5XewBfGXC2

— LaLiga English (@LaLigaEN) December 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.