Moćan je Kadiz, ne može mu ništa ni Dmitrović!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 00:29

Moćan je Kadiz, ne može mu ništa ni Dmitrović!

Iako važi za jednog od najboljih golmana španskog šampionata, ni Marko Dmitrović nije uspeo da odbrani mrežu od Kadiza.

Nema boljeg od Kadiza u gostima ove sezone.

Igraju "ludo", nakon što su savladali Real Madrid sa 0:1, večeras su savladali Eibar sa 0:2 čime su stigli do četvrte pobede na strani u isto toliko mečeva. Nije to sve, gol-razlika im je na strani ove sezone 6:0.

Videli smo "blickrig" Kadiza u prvom poluvremenu, prvo je Negredo načeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dmitrovića u 36. minutu, da bi Sančez postavio konačnih 2:0 tri minuta kasnije.

Eibaru je ovaj poraz došao nakon one pobede protiv Sevilje u gostima, a nakon osam kola imaju isto toliko bodova.

Kadiz, sa druge strane, ima 14 bodova i nalazi se na deobi prvog mesta, ali i sa dve utakmice više od Real Madrida i Granade.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kadiz nastavlja sa sezonom iz snova

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Fudbaleri Kadiza savladali su na gostovanju ekipu Eibara sa 2:0 u prvom meču osmog kola La Lige. . Ekipa Kadiza, koja je prošle godine igrala u nižem rangu španskog fudbala, ove sezone važi za najprijatnije iznenađenje...Tim iz lučkog grada sa juga zemlje savladao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.