Mitrovićeva rafalna paljba, ovaj gol je prava majstorija! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovićeva rafalna paljba, ovaj gol je prava majstorija! (video)

Kako samo igra Aleksandar Mitrović, uspeo je da postigne i drugi gol protiv Prestona.

Aleksandar Mitrović igra u sjajnoj formi.

Nakon dva gola koja je postigao protiv Austrije za reprezentaciju Srbije, uspeo je da bude i dvostruki strelac u meču Njukasla i Prestona u okviru Liga kupa.

Nakon prvog gola koji ste mogli da vidite OVDE, Aleksandar je uspeo da se upiše u strelce i 6. put u poslednjih sedam mečeva na kojima je starter na Sent Džejms Parku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosno drugi put danas.

Bio je ovo 4. gol za Njukasl, pogledajte i na koji način ga je postigao naš reprezentativac, bila je to prava mala majstorija!

I'm so happy for big old mitro! Composure level 10000 #nufc #goal #mitrovic pic.twitter.com/GzS1wIK4kw

— msinvestments (@mjjsinvestments) October 25, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prijem, slalom i GOOOLČINA Mitra! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016

Aleksandar Mitrović bio je perfektan protiv Prestona u Liga kupu, a njegov drugi, inače četvrti pogodak Njukasla na utakmici pravo je malo remek-delo.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.