MITRE, SAD SE POKAŽI! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITRE, SAD SE POKAŽI! (foto)

Konačno! Srpski reprezentativac je na ovo dugo čekao!

Ljubimac navijača Njukasla i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović konačno je dobio priliku da zaigra od prvog minuta za ''Svrake''!

Podsetimo, od utakmice za naš nacionalni tim protiv Austrije, kada je bio dvostruki strelac, popularni Mitar gotovo da nije ni igrao, pogotovo što je njegov konkurent za mesto u ekipi, Dvajt Gejl u odličnoj golgeterskoj formi.

Ipak, trener Rafa Benitez večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odlučio da Mitrović bude starter u utakmici Liga Kupa protiv Prestona.

Taj meč počinje u 20:45h, a u prilogu je startna postava Njukasla, kao i neke od reakcija navijača kada su videli Mitrovićevo ime u sastavu.

TEAM NEWS: Here is how Newcastle United will line up against @pnefc in round four of the #EFLCup this evening (kick-off 7:45pm BST). #NUFC pic.twitter.com/RrQhXA6reK

— Newcastle United FC (@NUFC) October 25, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafa, samo mu daj da igra - vidiš da ga hoće! Mitrović zapalio uzavreli Sent Džejms Park (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2016

Španac mora dobro da razmisli, srpski golgeter nije igrač za klupu Njukasla..Drugi put je starter u dresu Njukasla ove sezone i evo drugog pogotka Aleksandra Mitrovića u dresu Svraka! Srpskom napadaču je bilo potrebno svega 19 minuta u utakmici osmine finala Liga kupa da zatrese mrežu Prestona,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.