Rafa, pusti Mitra od starta, pogledaj ovu statistiku

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa, pusti Mitra od starta, pogledaj ovu statistiku

Rafael Benitez je često ove sezone ostavljao Aleksandra Mitrovića na klupi za rezerve, nije mu davao šansu od samog starta. Da li će se možda predomisliti?

Aleksandar Mitrović na startu ove sezone nije previše igrao, gotovo na svakom meču je bio rezerva kod Rafe Beniteza.

Ipak, daleko od toga da se nalazi u slabijoj formi, pokazao je to u reprezentaciji Srbije kada je protiv Austrije uspeo da postigne dva gola, a pokazuje to i sada protiv Prestona u okviru Liga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kupa gde je dobio priliku od samog starta.

Uspeo je da postigne gol koji možete videti ovde, bio je i učesnik kod drugog gola koji je postigao Diame.

Statistika jasno kaže, kada Aleksandar Mitrović počinje, skoro uvek postigne gol na Sent Džejms Parku.

U poslednjih sedam mečeva na kojima je bio starter na ovom stadionu, Mitar je uspeo da postigne pet golova, zaključno sa ovim danas.

Da li je vreme da Benitez razmisli o promeni formacije i da ubaci Mitra od samog starta?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrovićeva rafalna paljba, ovaj gol je prava majstorija! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Kako samo igra Aleksandar Mitrović, uspeo je da postigne i drugi gol protiv Prestona...Aleksandar Mitrović igra u sjajnoj formi...Nakon dva gola koja je postigao protiv Austrije za reprezentaciju Srbije, uspeo je da bude i dvostruki strelac u meču Njukasla i Prestona u okviru Liga kupa...Nakon prvog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.