Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 15:52

Mitrović zdrav i spreman, sa brdom motiva: Na talonu Premijer liga i dva jubileja

Srpski špic će igrati na Vembliju 100. meč za Fulam

Biće to veče u kojem će sve oči navijača Fulama biti usmerena u Aleksandra Mitrovića. Jer, mnogo toga će u finalu baraža za plasman u Premijer ligu protiv Brentforda zavisiti od njega. A, srpski golgeter ima motiva na pretek!

Najpre, Mitrović je zdrav! I spreman je za utakmicu. Iako je zbog povrede zadnje lože propustio polufinale sa Kardifom, sutra veče će biti na terenu Vemblija. Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je skroz ozdravio ili će stegnuti zube da odigra taj najvažniji meč u sezoni, sada je manje bitno, jer je trener Skot Parker najavio da će Aleksandar igrati.

Mitrović je spreman. Svi igrači su spremni za utakmicu“, rekao je Parker na konferenciji za medije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Srpski napadač će u duelu sa Brentfordom imati još nekoliko motiva, osim samog plasmana u Premijer ligu. Najpre, imaće šansu da dostigne i prestigne klupski rekord po broju golova u sezoni, koji drži Luis Saha, koji je 2000/01 27 puta zatresao mreže rivala. Mitrović je sada na koti 26.

Pored toga, utakmica sa Brentfordom biće tačno stota za srpskog asa u dresu Fulama! A, do sada je postigao 49 golova. Znači, mogao bi Mitrović da „upuca“ dva jubileja na Vembliju: 100 nastupa i 50 golova u crno-belom dresu.

I još kad bi uz to došla pobeda, bukvalno sve kockice bi se posložile u jednu prelepu pazlu za udarnu iglu londonskog kluba i reprezentacije Srbije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.