Mitrović u skoku (©Reuters)
Mitrović u skoku (©Reuters)

Mitrović zdrav i spreman, sa brdom motiva: Na talonu Premijer liga i dva jubileja

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 15:36

Srpski špic će igrati na Vembliju 100. meč za Fulam

Biće to veče u kojem će sve oči navijača Fulama biti usmerena u Aleksandra Mitrovića. Jer mnogo toga će u finalu baraža za plasman u Premijer ligu protiv Brentforda zavisiti od njega. A srpski golgeter ima motiva na pretek!

Najpre, Mitrović je zdrav! I spreman je za utakmicu. Iako je zbog povrede zadnje lože propustio polufinale sa Kardifom, sutra veče će biti na terenu Vemblija. Da li je skroz ozdravio ili će stegnuti zube da odigra taj najvažniji meč u sezoni, sada je manje bitno, jer je trener Skot Parker najavio da će Aleksandar igrati.

Izabrane vesti

Mitrović je spreman. Svi igrači su spremni za utakmicu“, rekao je Parker na konferenciji za medije.

Srpski napadač će u duelu sa Brentfordom imati još nekoliko motiva, osim samog plasmana u Premijer ligu. Najpre, imaće šansu da dostigne i prestigne klupski rekord po broju golova u sezoni, koji drži Luis Saha, koji je 2000/01 27 puta zatresao mreže rivala. Mitrović je sada na koti 26.

Pored toga, utakmica sa Brentfordom biće tačno stota za srpskog asa u dresu Fulama! A do sada je postigao 49 golova. Znači, mogao bi Mitrović da „upuca“ dva jubileja na Vembliju: 100 nastupa i 50 golova u crno-belom dresu.

I još kad bi uz to došla pobeda, bukvalno sve kockice bi se posložile u jednu prelepu pazlu za udarnu iglu londonskog kluba i reprezentacije Srbije.


tagovi

Aleksandar MitrovićFulamČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara