Mitrović ne ide nigde – Totenhem i Vila odbili da plate 40.000.000

Izvor: B92, 26.Jan.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović ne ide nigde – Totenhem i Vila odbili da plate 40.000.000

Aleksandar Mitrović neće menjati profesionalnu sredinu ove zime, prenose britanski mediji.

Engleski premijerligaši Totenhem i Aston Vila odbili su da plate onoliko koliko je Fulam tražio za srpskog golgetera.

Kako se navodi, tim sa Krejven Kotidža je želeo 40 miliona funti.

Aston Vila je bila zainteresovana za Mitrovića jer joj se povredilo letošnje pojačanje Vesli, a Totenhem zbog dužeg odsustva Harija Kejna.

Mitrović ove sezone deli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvo mesto na listi strelaca u Čempionšipu sa 18 golova, a prošle sezone je u dresu Fulama postigao 11 u Premijer ligi.

Podsetimo, on je prošlog leta potpisao petogodišnji ugovor sa svojim trenutnim timom.

Britanski mediji navode da Mitrović ima opciju da ode iz kluba ukoliko na kraju sezone ne bude ostvaren povratak u PL. Fulam je trenutno treći na tabeli.

Menadžer Skot Parker ne brine za budućnost.

"Ne, nisam zabrinut. On je izuzetno posvećen nama. Mislim da mu je jedini cilj da nam pomogne da budemo uspešni ove godine i mislim da se trenutno jako dobro oseća", rekao je nedavno Parker.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mitrović ostaje u Fulamu bar do kraja sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020

Srpski fudbalski golgeter Aleksandar Mitrović, član Fulama, neće menjati sredinu ove zime, prenose britanski mediji...Kako se navodi, londonski klub tražio je 40 miliona evra od Aston Vile i Totenhema koji traže napadača, ali oni nisu bili spremni da isplate tu sumu...Mitrović ima opciju da na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.