Mitrović: Bukirajte hotele po Nemačkoj – Babić: Ovo je veliki uspeh

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 18:40

Mitrović: Bukirajte hotele po Nemačkoj – Babić: Ovo je veliki uspeh

Fudbaleri Srbije su posle remija sa Bugarskom 2:2 obezbedili plasman na EURO posle 24 godine.

Napad Srbije Aleksandar Mitrović je izneo svoje viđenje utakmice i ovog velikog uspeha koji je reprezentacija Srbije ostvarila.

"Bukirajte hotele po Nemačkoj! Jedan u poslednjih deset godina uz onaj u Portugalu najlepši trenutak u reprezentaciji. Jedna teška teška utakmica više na psihičkom niovu nego fizički, ali uspeli smo i na utakmici gde nam i bod igra. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je ova generacija pokazala od čega je satkana, nadam se da će Srbija proslaviti ovaj veliki uspeh. Srđanov fenomenalan gol, i on i Velja su samo pokazali kakve igrače ima ova reprezentacija, kad nismo tu ja, Duci, Duća nismo na nivou i ne damo golove, uvek neko drugi iskoči, drago mi je zbog njega, mnogi ne znaju da je bio bolestan da nije trenirao, odradio je celu utakmicu i dao je gol", rekao je Aleksandar Mitrović.

Srđan Babić strelac drugog gola na meču je dao svoje impresije posle ove utakmice.

"Hvala na čestitkama i hvala Mitru na ovim rečima, stvarno je veliki čovek i još veći igrač Jeste bio sam bolestan preskočio sam utakmicu u klubu, ali sam sa velikom željom se odazvao pozivu reprezentacije Srbije i dao sve od sebe, tako da čestitam celoj ekipi, celoj reprezentaciji, stručnom štabu. Ovo je veliki uspeh jer 24 godine nismo bili na EP i drago mi je da smo to večeras uradili" , saopštio je Srđan Babić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MITROVIĆ POSLE PLASMANA NA EP: Jedan od najlepših momenata, nadam se da Srbija slavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Posle 24 godine igraćemo na kontinentalnom šampionatu...Fudbalska reprezentacija Srbije izborila je remijem sa Bugarima (2:2) plasman na Evropsko prvenstvo, a naši igrači nisu krili sreću zbog toga...Slavio je najbolji strelac u istoriji Srbije, Aleksandar Mitrović...- Najbitnije da smo ostvarili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.