MITROVIĆ POSLE PLASMANA NA EP: Jedan od najlepših momenata, nadam se da Srbija slavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 18:47

MITROVIĆ POSLE PLASMANA NA EP: Jedan od najlepših momenata, nadam se da Srbija slavi

Posle 24 godine igraćemo na kontinentalnom šampionatu.

Fudbalska reprezentacija Srbije izborila je remijem sa Bugarima (2:2) plasman na Evropsko prvenstvo, a naši igrači nisu krili sreću zbog toga.

Slavio je najbolji strelac u istoriji Srbije, Aleksandar Mitrović.

- Najbitnije da smo ostvarili povoljan rezultat za nas, jedan od najlepših momenata u reprezentaciji, mislim da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova generacija pokazala od čega je satkana, i da smo i pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj. Treće veliko takmičenje u nizu na koje idemo, bili smo prvi u Ligi nacija, mislim da je ova generacija mnogo pokazala. Jako veliko olakšanje, unapred dobijene utakmice su uvek najteže, protivnik nema šta da izgubi, sećam se i utakmice protiv Gruzije, bilo je 1:0, tenzija i frka, uspeli smo, idemo na treće veliko takmičenje, nadam se da Srbija slavi večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RADE BOGDANOVIĆ OPET BLISTAO NAKON MEČA SRBIJE! Komentar drugog gosta u studiju bio JOŠ LUĐI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Srećni zbog uspeha, ne i rezultata...Fudbaleri Srbije remijem protiv Bugarske (2:2) obezbedili su plasman na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 24 godine...Iako je slavlje veliko, ne raduje rezultat, a ni igra u drugom poluvremenu. Ni ovoga puta na javnom servisu nismo izostali za komentar nekadašnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.