Mitropolija: Amfilohije stabilno, oporavak teče po planu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 07:24

Mitropolija: Amfilohije stabilno, oporavak teče po planu

Zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija u blagom je poboljšanju u odnosu na dan ranije, saopšteno je sinoć iz Mitropolije.

Kako je navedeno, njegovo opšte stanje je stabilno sa svim vitalnim parametrima - bez povišene telesne temperature, dobrom saturacijom, krvnim pritiskom i pravilnim radom srca, prenosi portal CdM.

"Za sada oporavak teče po planu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je mitropolit Amfilohije i dalje pod stalnim lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra od kada se nalazi na bolničkom lečenju od bolesti uzrokovane korona virusom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Klinički centar Crne Gore: Amfilohije bolje, respirator mu nije trebao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020

Zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u blagom je poboljšanju u odnosu na nedelju, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore...Svo vreme hospitalizacije svi vitalni parametri kao i saturacija kiseonika su apsolutno u redu, navode iz Kliničkog centra i dodaju da od početka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.