Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 13:06

Miša Zverev: Prosto je nemoguće kako igraju, kao na igrici, Novak je bio previše dobar

„Bez obzira gde udarili lopticu, pod A: pašće unutar terena. Pod B: onaj drugi je već spreman da odgovori i nemoguće je ostvariti viner“

Ceo svet ostao je zadivljen nivoom tenisa koji su u polufinalu Rolan Garosa pokazali Novak Đoković i Rafael Nadal.

Prisustvovali smo padu Španca na njegovom terenu, a brat Aleksandra Zvereva, Miša Zverev, opisao je Đokovićevu pobedu kao "kompjutersku igricu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Oduševljen je Miša Zverev nivoom tenisa koji je prikazan na terenu Filip Šatrije.

"Bilo je neverovatno! Teško je to opisati. Svaki put kada izađu i odigraju onako dobro pomislite da je nemoguće to ponoviti. Ali oni i dalje proizvode kvalitet koji je sa druge planete", rekao je Zverev, komentator Eurosporta.

Njemu posebno u oči upada što su dvojica tenisera igrali toliko jako i snažno, a da nisu pravili pri tome mnogo grešaka.

Treći set je imao sve moguće uspone i padove. Povremeno je delovalo da se radi o kompjuterskoj igrici. Jer, bez obzira gde udarili lopticu, pod A: pašće unutar terena. Pod B: onaj drugi je već spreman da odgovori i nemoguće je ostvariti viner. Oni ne prave neiznuđene greške. Prosto je nemoguće kako igraju“, ističe Zverev.

Dodaje brat Aleksandra Zvereva da je meč mogao da ode i na drugu stranu, ali da je Đoković odigrao previše dobro kako se meč privodio kraju.

Moglo je da ode i na drugu stranu i to u pet različitih navrata. Ali, opet, jedva da smo videli greške. Obojica su ulazili u razmene teških udaraca, a tako su igrali da ne možete da kažete da je neko pogrešio. Jednostavno je to bio neverovatan tenis. Novak je pred kraj meča bio previše dobar“, objasnio je Zverev.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.