Foto: AFP
Foto: AFP

Miša Zverev: Prosto je nemoguće kako igraju, kao na igrici, Novak je bio previše dobar

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 12:51

„Bez obzira gde udarili lopticu, pod A: pašće unutar terena. Pod B: onaj drugi je već spreman da odgovori i nemoguće je ostvariti viner“

Ceo svet ostao je zadivljen nivoom tenisa koji su u polufinalu Rolan Garosa pokazali Novak Đoković i Rafael Nadal.

Prisustvovali smo padu Španca na njegovom terenu, a brat Aleksandra Zvereva, Miša Zverev, opisao je Đokovićevu pobedu kao "kompjutersku igricu".

Izabrane vesti

Oduševljen je Miša Zverev nivoom tenisa koji je prikazan na terenu Filip Šatrije.

"Bilo je neverovatno! Teško je to opisati. Svaki put kada izađu i odigraju onako dobro pomislite da je nemoguće to ponoviti. Ali oni i dalje proizvode kvalitet koji je sa druge planete", rekao je Zverev, komentator Eurosporta.

Njemu posebno u oči upada što su dvojica tenisera igrali toliko jako i snažno, a da nisu pravili pri tome mnogo grešaka.

Treći set je imao sve moguće uspone i padove. Povremeno je delovalo da se radi o kompjuterskoj igrici. Jer, bez obzira gde udarili lopticu, pod A: pašće unutar terena. Pod B: onaj drugi je već spreman da odgovori i nemoguće je ostvariti viner. Oni ne prave neiznuđene greške. Prosto je nemoguće kako igraju“, ističe Zverev.

Dodaje brat Aleksandra Zvereva da je meč mogao da ode i na drugu stranu, ali da je Đoković odigrao previše dobro kako se meč privodio kraju.

Moglo je da ode i na drugu stranu i to u pet različitih navrata. Ali, opet, jedva da smo videli greške. Obojica su ulazili u razmene teških udaraca, a tako su igrali da ne možete da kažete da je neko pogrešio. Jednostavno je to bio neverovatan tenis. Novak je pred kraj meča bio previše dobar“, objasnio je Zverev.

 


tagovi

Novak ĐokovićRafael NadalRolan GarosMiša Zverev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara