Minjoleu odzvonilo? Liverpul za 10.000.000 doveo novi izdanak čuvene nemačke škole fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minjoleu odzvonilo? Liverpul za 10.000.000 doveo novi izdanak čuvene nemačke škole fudbala

Iz Majnca stiže Loris Karijus

Široj javnosti možda ne toliko atraktivno ime, ali daleko od toga da je Loris Karijus tikva bez korena. Još kao omladinac stigao je i do Mančester Sitija, profesionalnu karijeru počeo je u Majncu, bio redovan u mlađim selekcijama Nemačke, a ovog leta bi mogao da se preseli na - Liverpul!

Nemački Kiker, obično vrlo pouzdan izvor, tvrdi da su Redsi  dogovorili dolazak 22-godišnjeg nemačkog golmana, koji će na Enfildu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imati zadatak da odmeni Simona Minjolea pošto Belgijanac tokom tri sezone u Livrpulu nije uspeo da ubedi klupsku upravu da je igrač za najviše ambicije.

Potvrđeno: Jirgen Klop posle Grujića i Matipa dobio i treće pojačanje!

Staridž otkrio: Benteke više neće igrati za Liverpul!

Nije tajna da su Redsi u tajnosti pratili druge opcije, a Jirgen Klop svakako je dobro upućen u zbivanja u Bundesligi, koja ne prestaje da na površinu izbacuje vrhunske čuvare mreža. Toliko dobre, da je prvi pik Liverpula bio još jedan igrač nemačkog kluba - Kelnov Timo Horn, inače momak koji je u mlađim selekcijama uglavnom držao Karijusa na klupi.

Kiker piše da će transfer koštati 10.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula u Karijusovom ugovoru sa Majncom. Klub se dakle ništa ne pita, a sam igrač i Liverpul su se navodno već rukovali. Karijus je, inače, za Majnc branio na 95 utakmica, a ove sezone je na osam od 33 prvenstvene sačuvao mrežu netaknutom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.