Minijatura Kramarića, muk na Vembliju, Englezi pred ispadanjem (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minijatura Kramarića, muk na "Vembliju", Englezi pred ispadanjem (video)

Hrvatska vodi u Engleskoj u odlučujućem susretu četvrte grupe Lige A u okviru Lige nacija.

Engleska je dočekala selekciju Hrvatske na prepunom "Vembliju", ulog ovog susreta je veliki, pobednik ide na F4 Lige A u okviru Lige nacija, poraženi ispada u Ligu B.

Englezi su dominirali u prvih 45 minuta, slična situacija je bila u nastavku, a onda je usledio šok za domaćina.

Lopta dolazi do Kramarića u kaznenom prostoru "Gordog Albiona", činilo se da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadač Hofenhajma zapetljao, ali je hrvatski reprezentativac uspeo da se namesti na udarac, lopta je na putu ka golu Engleske zakačila Dajera i potom završila iza leđa Džordana Pikforda za vođstvo "Vatrenih" od 1:0.

Gol Kramarića pogledajte OVDE, ukoliko Hrvatska slavi, igraće fajnal for Lige A u Portugaliji, ukoliko Englezi poravnaju ili preokrenu, puleni Zlatka Dalića će u niži rang.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga nacija: Osveta "Gordog Albiona", Kejn poslao viceprvaka sveta u niži rang! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Veoma uzbudljiv meč na "Vembliju"...U okviru poslednjeg meča grupe 4, Lige A, Engleska je na "Vembliju" dočekala selekciju Hrvatske...Repriza polufinala minulog Mundijala okončana je ovoga puta pobedom Engleske, koja je nakon preokreta slavila sa 2:1 (0:0)...Na samom startu susreta velika šansa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.