Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minhen ispao iz "cvajte", navijači divljali u Minhenu (VIDEO)

Slavni Minehn 1860 sledeće godine igraće u Trećoj nemačkoj ligi. U baražu za opstanak u "cvajti", "lavovi" su poraženi od Regenzburga 2:0, što je bio znak da domaćin navijači divljaju na "Alijanc areni".

U prvom meču, bilo je 1:1. Kada su videli da su kola otišla nizbrdo, domaći navijači u sudijskoj nadoknadi nisu dozvolili svojim igračima da izvedu korner na tribini gde su bile smeštene najvatrenije pristalice Minhena. Na teren su leteli svakakvi predmeti.

Pogledajte!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Minhen ispao iz "cvajte", navijači divljali (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2017, 00:38

Slavni Minehn 1860 sledeće godine igraće u Trećoj nemačkoj ligi. U baražu za opstanak u "cvajti", "lavovi" su poraženi od Regenzburga 2:0, što je bio znak da domaćin navijači divljaju na "Alijanc areni"...U prvom meču, bilo je 1:1. Kada su videli da su kola otišla nizbrdo, domaći navijači u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.