Nemiri, prekid, polovina grada plače - 65.000 navijača ispratilo Minhen 1860 u treću ligu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemiri, prekid, polovina grada plače - 65.000 navijača ispratilo Minhen 1860 u treću ligu! (video)

Tužan dan za navijače jednog tako velikog kluba.

Fudbaleri Minhen 1860 ispali su u treći rang takmičenja pošto su danas u revanšu baraža na svom terenu izgubili od dosadašnjeg trećeligaša Regenzburga rezultatom 0:2 i ukupnim 1:3.

Verovali ili ne, domaći su večeras na Alijanc areni imali podršku od 65.000 navijača, imali su i odličnih 1:1 iz prvog susreta, ali su razočarali.

Tim trenera Vitora Pereira, koji je došao u klub posle dve titule sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Portom, potpuno je zakazao.

Ovakvu sramotu tako velikog kluba, nekolicina navijača nije mogla da prihvati, u finišu je usledio prekid, svatšta je letelo ka terenu, ali uzalud.

Regenzburg je sa dva brza gola u finišu prvog poluvremena došao do velike pobede i istorijskog plasmana u Cvajtu.

S druge strane, plavo-beli deo Minhena večeras je plakao, a imao je 25.000 razloga za to, pošto Minhen 1860 nije bio u trećoj ligi još od davne 1992. godine, a i tada se odmah vratio u viši rang.

Videćemo šta će se dalje događati sa ovim klubom, bogate tradicije.

Pogledajte kako domaći navijači nisu mogli da se pomire sa brukom svog kluba:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divljanje u Minhenu: "Lavovi" ispali iz Cvajte

Izvor: Mondo, 30.Maj.2017

Navijači Minhena 1860 prekinuli u sudijskoj nadoknadi revanš baraža za pupunu Cvajte. Regenzburg je novi drugoligaš, a "lavovi" idu u Treću ligu...Foto: Screenshot/YouTube..Regenzburg je novi član "Cvajte", dok će Minhen 1860 posle 13 sezona provedenih u drugom rangu takmičenja morati stepenik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.