Divljanje u Minhenu: Lavovi ispali iz Cvajte

Izvor: Mondo, 30.Maj.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljanje u Minhenu: "Lavovi" ispali iz Cvajte

Navijači Minhena 1860 prekinuli u sudijskoj nadoknadi revanš baraža za pupunu Cvajte. Regenzburg je novi drugoligaš, a "lavovi" idu u Treću ligu.

Foto: Screenshot/YouTube

Regenzburg je novi član "Cvajte", dok će Minhen 1860 posle 13 sezona provedenih u drugom rangu takmičenja morati stepenik niže!

U baražu za popunu 2. Bundeslige uspešniji su bili popularni "Janelfi". Bavarski derbi završen je u utorak na Alijanc areni pobedom gostiju 2:0, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je prvi duel u Regenzburgu okončan nerešeno 1:1.

Plavo-beli su posle regularnog dela bili 16. u "Cvajti", dok je Regenzburg takmičenje u 3. Bundesligi bio treči.

Minhen je imao sve, pun stadion, dobar rezultat iz prvog meča, ali je umesto slavlja dobio nerede.

Besni zbog neuspeha, navijača "lavova" prekinuli su meč u sudijskoj nadoknadi drugog dela. Oni nisu dozvolili svojim igračima da izvedu korner podno tribine gde su bile smeštene najvatrenije pristalice domaćeg tima.

Na teren su leteli svakakvi predmeti, pa čak i motke...



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTUbe
Pogledaj vesti o: Film Beli lavovi

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minhen ispao iz "cvajte", navijači divljali u Minhenu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017

Slavni Minehn 1860 sledeće godine igraće u Trećoj nemačkoj ligi. U baražu za opstanak u "cvajti", "lavovi" su poraženi od Regenzburga 2:0, što je bio znak da domaćin navijači divljaju na "Alijanc areni"...U prvom meču, bilo je 1:1. Kada su videli da su kola otišla nizbrdo, domaći navijači u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.