Milunović: Delije su osećale da možemo do preokreta

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović: Delije su osećale da možemo do preokreta

Čovek koji je zaslužan za izjednačenje Zvezde u meču protiv Slobode je Luka Milunović. Prvotimac crveno-belih je u 85. minutu šutirao a loptu na putu do mreže je skrenuo Mudrinski.

– Mislim da je išla u okvir, ali bitno je samo da je ušla u gol. Mnogo teška i napeta utakmica koja je rešena u samom finišu, tako da je sve ispalo još slađe. Mnogo nam znači ovaj trijumf, koji bismo mnogo teže ostvarili da iza sebe nismo imali fenomenalne Delije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Imam utisak da su i oni osećali da možemo do preokreta i da su verovali u nas. U ovoj polusezoni mnogo puta smo jurili rezultat i smatram da nam je njihova podrška često bila ključna za dobar rezultat.
Milunović nije prestao da veruje pa je motivisao saigrače:
– Rekao sam Mudrinskom i Dimitrijeviću u 80. minutu nakon jedne akcije koju smo imali da ćemo sigurno pobediti. Da moramo da izvučemo poslednje atome snage i da sigurno dobijamo. Takođe, ovo je bila jedna od najuzbudljivijih utakmica koje sam odigrao u svojoj dosadašnjoj karijeri – otkrio je mladi napadač.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.