Milton Palasio u Himkiju

Izvor: B92, 10.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milton Palasio u Himkiju



Košarkaš Partizana Milton Palasio naredne dve sezone igraće za ruskog prvoligaša Himki iz moskovske regije, saopštio je u utorak taj klub. Himki je saopštio da je Palasio potpisao dvogodišnji ugovor, ali finansijski detalji ugvora nisu objavljeni.

"Palasija su tražili Sijena, Beneton, Efes Pilsen i još neki klubovi. Drago mi je što je Milt odlučio da pojača Himki. Verujem da će u našem timu pokazati sve svoje kvalitete", rekao je direktor Himkija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Viktor Bičkov.

Palasio će tako odigrai još finalnu seriju plej-ofa prvenstva Srbije sa Hemofarmom, a nakon toga će se preseliti u Rusiju.

Američki košarkaš je ove sezone na 23 utakmice u Evroligi prosečno beležio 12,5 poena. Palasio je sa Partizanom, u koji je došao prošlog leta, osvojio Jadransku ligu i Kup Radivoja Koraća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.