Miloševićevi problemi, kako poboljšati realizaciju?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloševićevi problemi, kako poboljšati realizaciju?

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa posle današnjeg poraza od Mladosti definitivno ima veliki problem.

Savo Milošević ističe da je Partizan novim porazom doveo u pitanje čitavu sezonu.





"Evidentno je da imamo problem i sa fondom igrača i sa golom. Posle poraza od Voždovca smo doveli u pitanje celu sezonu, definitivno imamo veliki problem. Videćemo kako ćemo se suočiti sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim. Imamo ponovo niz utakmica na svaka tri dana i nije dobro što smo ga ovako počeli, ali šta je - tu je", rekao je Milošević na konferenciji za novinare posle utakmice u Lučanima.

Partizan je poražen od Mladosti sa 1:0 u 12. kolu Super lige.

"Sve čestitke ekipi Mladosti na pobedi. Kada je u pitanju igra, broj šuteva nag gol i šansi, zaslužili smo više od časnog poraza. Ali, to je nešto što nam se ponavlja dugi niz utakmica", naveo je Milošević.

Partizan ima 23 boda i zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz jednog šuta pobedili Partizan, a trener Mladosti: "I više nego zaslužena pobeda"

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Trener fudbalera Mladosti Goran Stanić ocenio je da je njegova ekipa danas potpuno zasluženo pobedila Partizan......."Mladost je željom, borbom i agresivnošću iznela celu utakmicu i po tim parametrima je zaslužila pobedu. Partizan po meni igra najbolji fudbal u našoj ligi. Čestitke mojim igračima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.