Miloševićevi problemi, kako poboljšati realizaciju?

Autor: Beta Beta
subota 19.10.2019.
20:39
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa posle današnjeg poraza od Mladosti definitivno ima veliki problem.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Savo Milošević ističe da je Partizan novim porazom doveo u pitanje čitavu sezonu.

"Evidentno je da imamo problem i sa fondom igrača i sa golom. Posle poraza od Voždovca smo doveli u pitanje celu sezonu, definitivno imamo veliki problem. Videćemo kako ćemo se suočiti sa tim. Imamo ponovo niz utakmica na svaka tri dana i nije dobro što smo ga ovako počeli, ali šta je - tu je", rekao je Milošević na konferenciji za novinare posle utakmice u Lučanima.

Partizan je poražen od Mladosti sa 1:0 u 12. kolu Super lige.

"Sve čestitke ekipi Mladosti na pobedi. Kada je u pitanju igra, broj šuteva nag gol i šansi, zaslužili smo više od časnog poraza. Ali, to je nešto što nam se ponavlja dugi niz utakmica", naveo je Milošević.

Partizan ima 23 boda i zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 20.10.2019
13:07

Ne mogu vjerovati da to nezna trener koji je bio centarfor i koji se nadavao golova. Onaj sut Zdjelara na dodavanje Tosica, Sadik polozajem noge telefonira golmanu kuda ce lopta, Ivanovic sa tri metra gadja blizi ugao, Sumi ne pada na pamet da ulazi u 16, sve to i tome slicno predstavlja elementarno neznanje. TACKA.

avatar
Marko Kralj
Sunday, 20.10.2019
07:30

Konacno nesto realno da kaze i krivce trazi u svojim redovima.

avatar
dragi
Saturday, 19.10.2019
23:45

Sve to ispod proseka samo niko ne vdi , a kad to napisem svi mi udaraju minuse .

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 19.10.2019
22:46

Проблем је што више нико неће да вам се склања.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
12:56

Samo vi jos sirite noge drage volje i po navici Hahaha

avatar
Nedeljko Panic
Sunday, 20.10.2019
13:12

Zato se vama sklanjaju svi sem PARTZANA i Indjije i kad neki pokusaju da vam pariraju tu su sudije da ih zaustave slijepi navijacu.

avatar
magister
Saturday, 19.10.2019
22:06

Pisao sam pred utakmicu sa Voždovcem, nažalost se obistinilo, a dogodilo se opet. Pre svega, Partizan nema tako mali broj igrača. Mislim da bi Savo morao da proba da malo više koristi neke igrače iz drugog plana u ovakvim utakmicama, koji bi bili motivisaniji. A što se tiče realizacije, pa to je deo igre, samo - najvažniji. Nikad mi nisu bili omiljeni igrači koji umeju čuda da izvedu, a kad se nađu u šansi - odigraju brzopleto, smušeno, traljavo i trapavo i, sve u svemu, dekoncentrisano.

Pretpostavljam da na treningu mora da se vežba i koncentracija i načini na koje se realizuju šanse u situacijama. Primetio sam, nekim igračima jeste urođeno da se nameste telom na svaku loptu, bilo da je dodaju ili šutiraju na gol, kao što se teniser telom postavlja pred svaki udarac, radi težišta i položaja iz kog će najlakše izvesti neki udarac. S druge strane, neki igrači uvek imaju - isti položaj, naleću, šutiraju, a mnoge lopte odlaze visoko preko golda, jer ih na primer zahvate risom, umesto da zalegnu i sa strane, u padu, šutnu, takođe punom, ali to liči na volej. Zato uvek izdvajam Tošića. On ne pokazuje ništa naročito na sredini terena, nekad me čak i iznervira, vraćanjem lopte ili usporavanjem akcije. Retko je na nivou u započinjanju akcije. Ali kad je blizu šesnaesterca, tad sve radi da bi postigao ili namestio gol: dribling - šut ili dodavanje, retko mu neko blokira šut ili centaršut, retko se podvuče pod loptu pa da je šutne nebu pod oblake, uglavnom koncentrisano, tačno i efikasno.

Konačno, nije smak sveta, ali verovatno bi Savo sad trebalo da izanalizira i razume potrebu da valja tim osvežavati i na manje atraktivnim utakmicama obezbediti motivaciju i igru na razbijanje protivnika i pobedu, a ne neku rutinsku (pošto očigledno nemamo tu rutinu).

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
21:20

Dovesti bar jednog, a realno najmanje dvojicu gol igrača u napadu. To pričam dve godine jer je to najveća mana ekipe, džabe i 85 minuta napada i 20 šuteva na gol i 9 u okvir gola kada nema golova.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 19.10.2019
20:46

Dovedes spica, normalno. A ne da ti spica igra japanska civava i sadiku Vasington 2.0.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
12:56

Zbog cega opet dozvoljavate ovakve uvrede?

avatar
REVØLT
Tuesday, 22.10.2019
02:52

Naravno da ovog puta ne mislim na nadimak, slaba ti je gluma. Ti si meni vredjao i mater, zaboravio si vec?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 20.10.2019
18:11

Nadimak kao nadimak. Nije uvreda. Ti si meni napisao nesto mnogo gore, ulicarski pa su ti pustili. :)