Milošević o žrebu za Ligu Evrope: Neće biti lako, ali moglo je i teže

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević o žrebu za Ligu Evrope: Neće biti lako, ali moglo je i teže

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa u Ligi Evropa dobila atraktivnu grupu, ali grupu iz koje je moguće izboriti prolaz dalje.

"Grupa je jako atraktivna obzirom da imamo jedno veliko ime kao što je Mančester junajted. Nemate često priliku da igrate sa tako velikim klubovima, ali isto tako i grupu u kojoj ostale tri ekipe mogu da traže prolaz u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narednu fazu", rekao je Milošević na konferenciji za novinare pred meč protiv TSC-a.

Fudbaleri Partizana će u Ligi Evropa igrati u grupi sa Mančester junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom.

"Takmičarski smo dobili grupu u kojoj je moguće da se izbori plasman za dalje. Neće biti lako... Moglo je i teže, moglo je i lakše, ali možemo biti zadovoljni", rekao je Milošević.

Trener Partizana je naveo da je, nakon plasmana u Ligu Evropa, njegova ekipa zbacila s leđa ogroman tere.

"Sigurno da jeste lakše. Ogroman teret smo zbacili s leđa. Za klub je ovo značajan rezultat iz više razloga. Malo je laške, ali to neće dugo trajati. Dolaze novi izazovi, nismo u situaciji da možemo da se na bilo koji način opustimo", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.