Milošević ni da čuje za četvrto mesto: Apsolutno ne!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević ni da čuje za četvrto mesto: Apsolutno ne!

"Nama odgovara samo pobeda i da budemo treći. To nam je interes i ja ću na tome insistirati kod igrača", poručio je Savo Milošević pred derbi u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Poslednji meč pred podelu plena!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je pred gostovanje Vojvodini (nedelja, 17.00 Arena Sport 3) da njega i njegovu ekipu ne treba da interesuju kalkulacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao i da je interes crno-belih da regularni deo sezone završi na trećem mestu Superlige.

"Vidim da si svi u nekim kalkulacijama, ali nisam ja neko ko zna da kalkuliše, nemam takve stvari u glavi. Za mene se pobeda kao motiv ne postavlja kao pitanje. Te vrste kalkulacija ne razumem niti me zanimaju", kazao je Milošević na početku "pressa", pošto se u javnosti prethodno spekulisalo da Partizan hoće da bude četvrti, kako bi u Humskoj dočekao Zvezdu.

"Nama odgovara samo pobeda i da budemo treći. To nam je interes i ja ću na tome insistirati kod igrača. Utakmica protiv Vojvodine nam je bitna da ostanemo na trećem mestu", dodao je Milošević.

Na pitanje novinara da li je Partizanu više odgovara da regularni deo sezone završi na četvrtom mestu, kako bi "večiti" derbi igrao na svom terenu, Milošević je rekao "da apsolutno ne odgovara" da crno-beli izgube od Vojvodine i potencijalno budu četvrti.

SVE KALKULACIJE PRED POSLEDNJE KOLO PRELIMINARNE FAZE!

On je kazao da je jako bitna stvar što ekipa "posle teške utakmice sa Čukaričkim" nema dodatne povređene igrače.

"Na nama je da oporavak odradimo što bolje. Da budemo sveži i oporavljeni za sutra", rekao je Milošević.

KOŠARKAŠKI DERBI

Na pitanje novinara da li će ispratiti večerašnji košarkaški "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana, Milošević je rekao da zbog obaveza neće biti u mogućnosti: "Nisam ni prošlu gledao, samo poslednji minut, ali mislim da je Zvezda blagi favorit. S druge strane, malo je veći pritisak na njima", rekao je Milošević.

On je kazao da je Vojvodina jedan od njegovih omiljenih klubova, pogotovo jer je kao igrač postizao dosta golova protiv Novosađana, a kao funkcioner Fudbalskog saveza Srbije imao "najbolju saradnju".

Trener Partizana rekao je da je posle utakmice sa Čukaričkim stručni štab stekao bolji uvid u mogućnosti ekipe, kao i da će "prvi udar", odnosno tranzicioni period nositi "stariji i iskusniji igrači", jer je atmosfera veoma teška za razvoj mladih igrača.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u nedelju od 17.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Prenos je obezbeđen na kanalima TV Arena Sport 3.

SUPERLIGA, 30. kolo (nedelja):

Voždovac - Mačva 17.00

Spartak - Rad 17.00

Vojvodina - Partizan 17.00, TV Arena Sport 3

Napredak - Zemun 17.00

Dinamo - Radnik 17.00

Čukarički - Mladost 17.00

Radnički - Bačka 17.00

Crvena zvezda - Proleter 19.00, TV Arena Sport 3.

TABELA: Crvena zvezda 81, Radnički 72, Partizan 54, Čukarički 53, Mladost 45, Napredak 38, Proleter 38, Vojvodina 36, Spartak 35, Radnik 35, Voždovac 34, Mačva 33, Bačka 25, Rad 21, Dinamo 20, Zemun 18.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.