Milošević: Ne odgovara nam da budemo četvrti

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ne odgovara nam da budemo četvrti

Fudbaleri Partizana u meču 30. kola Superlige Srbije u nedelju od 17 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu gostuju Vojvodini.

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da njega i njegovu ekipu ne treba da interesuju kalkulacije, kao i da je interes crno-belih da regularni deo sezone završi na trećem mestu.

"Vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da si svi u nekim kalkulacijama, ali nisam ja neko ko zna da kalkuliše, nemam takve stvari u glavi. Za mene se pobeda kao motiv ne postavlja kao pitanje. Te vrste kalkulacija ne razumem niti me zanimaju. Nama odgovara samo pobeda i da budemo treći. To nam je interes i ja ću na tome insistirati kod igrača. Utakmica protiv Vojvodine nam je bitna da ostanemo na trećem mestu", rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik u Zemunu.

Na pitanje novinara da li je Partizanu više odgovara da regularni deo sezone završi na četvrto mestu, kako bi "večiti" derbi igrao protiv Crvene zvezde na svom terenu, Milošević je rekao "da apsolutno ne odgovara" da crno-beli izgube od Vojvodine i potencijalno budu četvrti.

On je rekao da je jako bitna stvar što ekipa "posle teške utakmice sa Čukaričkim" nema dodatne povredjene igrače.

"Na nama je da oporavak odradimo što bolje. Da budemo sveži i oporavljeni", rekao je Milošević.

On je dodao da je Vojvodina jedan od njegovih omiljenih klubova, pogotovo jer je kao igrač postizao dosta golova protiv Novosađana, a kao funkcioner Fudbalskog saveza Srbije imao "najbolju saradnju".

Trener Partizana rekao je da je posle utakmice sa Čukaričkim stručni štab stekao bolji uvid u mogućnosti ekipe, kao i da će "prvi udar", odnosno tranzicioni period nositi "stariji i iskusniji igrači", jer je atmosfera veoma teška za razvoj mladih igrača.

Na pitanje novinara da li će ispratiti večerašnji košarkaški "večiti" derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana, Milošević je rekao da zbog obaveza neće biti u mogućnosti. "Nisam ni prošlu gledao, samo poslednji minut, ali mislim da je Zvezda blagi favorit. S druge strane, malo je veći pritisak na njima", rekao je Milošević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sava ne zanimaju kalkulacije, u Novi Sad po pobedu, iako poštuje i voli Vojvodinu

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019

Prema Miloševićevim kalkulacijama, Partizanu više odgovara treće mesto...Savo Milošević ne želi uopšte da kalkuliše, Partizan u Novi Sad ide po pobedu, iako je treneru crno-belih Vojvodina vrlo drag klub. Ponovo sledi oslanjanje na "stare snage", ali glavno je da nema novih povreda..."Ukratko,...

Nastavak na Sportske.net...

Milošević: Nama apsolutno ne odgovara da budemo četvrti

Izvor: Beta, 06.Apr.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njega i njegovu ekipu ne treba da interesuju kalkulacije, kao i da je interes crno-belih da regularni deo sezone završi na trećem mestu Super lige."Vidim da si svi u nekim kalkulacijama, ali nisam ja neko ko zna da kalkuliše, nemam takve stvari...

Nastavak na Beta...

Savo posle dva meča dao dijagnozu: Stanje je takvo da ne može da se promeni ni lako, ni brzo

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2019

Leka ima, ali do izlečenja ne može da dođe tako lako, ni brzo, konstatovao je “doktor” Savo Milošević posle prve dve utakmice na klupi Partizana. Novi trener crno-belih je prvu utakmicu izgubio od Napretka (1:0), pa drugu dobio, posle preokreta, protiv Čukaričkog (3:2), a sada ga čeka duel...

Nastavak na MozzartSport.com...

TO SE ZOVE VERNOST! Iznenađenje za ''Bambija'' u ''Zemunelu''! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019

''Ljubav prema klubu ne može da prestane..'', jedan je od stihova poznate Partizanove pesme, a ovaj njegov navijač se ponaša potpuno u skladu s tim...Kao i obično, dan pred Partizanovu utakmicu, novinari su se okupili u ''Zemunelu'', ovog puta povod je sutrašnje gostovanje crno-belih u Novom Sadu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.