Milošević: Nema nazad, potrebne su nam četiri pobede

Izvor: Mondo, 30.Apr.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Nema nazad, potrebne su nam četiri pobede

Trener Partizana izjavio da su njegovi fudbaleri svesni situacije u kojoj se nalaze i da to znači da moraju maksimalno da odigraju do kraja prvenstva

Partizan je svestan da se nalazi u nezavidnoj situaciji u Superligi. Trener Savo Milošević kaže da je to igračima jasno i da znaju šta im je činiti - da moraju da ostvare sve pobede u preostalim duelima.

"Više nema nazad, nema kalkulacija, situacija je veoma jasna. Neophodne su nam četiri pobede. Znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da sa narednim rivalima možemo da izađemo na kraj. Igrači su svesni situacije u kojoj se nalazimo. Primarni cilj je da posle svake utakmice zavisimo sami od sebe do kraja prvenstva", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

NISMO U SITUACIJI DA ZOVEMO NAVIJAČE

Savo Milošević i igrači Partizana nadaju se da će na duelu protiv Mladosti imati podršku sa tribina, iako je poručio da "nisu u situaciji da zovu publiku na stadion". "Stvari će se rešavati mnogo sporije po tom pitanju nego što bih voleo. To je proces, kao što je proces poboljšanje stanja ekipe. Morate kontinuirano da igrate bolje i ostvarujete bolje rezultate da biste ubedili ljude da dođu na stadion. Samo tako može", naveo je trener Partizana.

Prvi duel u borbi za plasman na mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa naredne sezone je duel protiv Mladosti u sredu od 18 časova u Beogradu (TV Arena sport 1).

Crno-beli četiri utakmice pre kraja prvenstva zauzimaju peto mesto na tabeli sa 30 bodova, dva manje od narednog rivala.

"Zaista iskusna ekipa, kvalitetna. Poznajem većinu igrača. Ekipa koja je vredna pažnje i svakog poštovanja. Biće nam teško jer je to direktni konkurent za odlazak u Evropu. Oni su jedan od najozbiljnih timova u ligi. Čeka nas zaista teška utakmica", rekao je trener crno-belih.

Partizan je u prošlom kolu poražen od Crvene zvezde.

"Zadovoljan sam reakcijom ekipe posle utakmice sa Zvezdom, koja jeste bila bolna. Poraz ne sme da bude povod za dodatno opuštanje. Imamo mnogo ozbiljnih stvari koje moramo da završimo do kraja prvenstva. Igrači to shvataju i to je najbitnije", kazao je Milošević i naveo da posle dva poraza na prethodne dva meča Partizan "nema kuda" i ocenio da su to bile utakmice koje su mogle da donesu samo bonus da tim ne dođe u situaciju u kojoj jeste.

Milošević na meču protiv Mladosti neće moći da računa na suspendovane Strahinju Pavlovića, Slobodana Uroševića i Aleksandra Šćekića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.