TSC želi i trofej uz plasman u viši rang

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC želi i trofej uz plasman u viši rang

Namerili su se fudbaleri TSC-a da novim trijumfom overe plasman u Super ligu sa prvog mesta na tabeli.

Fudbaleri Topolskog sportskog kluba (TSC) već su obezbedili plasman u Super ligu, a sutra će u Beogradu pokušati da overe i prvo mesto na tabeli.

Ekipa iz Bačke Topole završiće kao prvoplasirana u Prvoj ligi Srbije ukoliko u sredu izbegne poraz od Sinđelića, ali igrači TSC-a ne bi bili zadovoljni samo jednim bodom.

"Očekuje nas teška utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je Sinđelić mlada i poletna ekipa. Za njih utakmica nema neki veći rezultatski značaj, pa zbog toga igraju rasterećeno. Sa druge strane, mi igramo za svoj cilj – želimo da sa prvog mesta odemo u Super ligu", rekao je golman TSC-a Nemanja Jorgić.

Od početka prolećnog dela sezone TSC je nanizao trinaest uzastopnih pobeda, a cilj je da do kraja plej-ofa budu ostvarene još dve.

"Sinđelić je veoma dobar protivnik, koga nismo uspeli do sada da pobedimo ove godine ni na njihovom terenu, ni kod kuće. Ipak, ako mi budemo pravi, verujem da ćemo ovoga puta uspeti", rekao je Miloš Plavšić.

Utakmica 36. kola Prve lige Srbije između Sinđelića i TSC-a igra se u sredu od 16 časova u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.