Milorad Mažić sudi Kinezima

Izvor: Mondo, 22.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Mažić sudi Kinezima

Najbolji srpski arbitar ovog vikenda sudi prvenstveni meč u Aziji, a tokom sledeće sedmice polufinale kupa.

Foto: MN Press

Predstojeći 158. "večiti derbi" u Humskoj sudiće Danilo Grujić, dok će "prva pištaljka Srbije" biti daleko i od Beograda i od Evrope.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Milorad Mažić nije bio nijednog trenutka u opticaju da sudi meč Partizana i Crvene zvezde, jer se već nalazi u Kini, gde će u narednih sedam dana voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dva meča.

On će u subotu suditi utakmicu Guižu - Peking Guan, a sredinom nedelje će deliti pravdu u revanšu polufinala kineskog kupa, Šandong - Dalijen Jifeng.

"Uporedo sa suđenjem, Mažića sa najbližim saradnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem u Kini očekuju i obaveze van terena. Planirano je nekoliko predavanja mladim naraštajima u sklopu obrazovanja tamošnjih arbitara", objavio je beogradski list.

Isti list otkrio je da se prethodnih dana spekulisalo da će derbi suditi Srđan Jovanović, zvanično drugi arbitar Srbije.

"Sudijska vrhuška, na čelu sa Dušanom Mrakićem, nije tako mislila. Jovanović je podbacio u duelu OFK Bačke i Mladosti, dosudivši sporan penal za domaćina i u prvi plan iskočio je Danilo Grujić", piše "Sportski žurnal" o arbitru koji je u četvrtak sudio meč grupne faze Lige Evrope, Didelanž Milan.

Nedeljni, 158. "večiti derbi" zakazan je za 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milorad Mažić sudi Kinezima

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2018

Najbolji srpski arbitar ovog vikenda sudi prvenstveni meč u Aziji, a tokom sledeće sedmice polufinale kupa...Predstojeći 158. "večiti derbi" u Humskoj sudiće Danilo Grujić, dok će "prva pištaljka Srbije" biti daleko i od Beograda i od Evrope...Prema pisanju "Sportskog žurnala", Milorad Mažić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.