Milivojević: Svi su dali maksimum, zato smo pobedili Atletiko

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Svi su dali maksimum, zato smo pobedili Atletiko

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su  na svom terenu prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona Atletiko Madrid sa 3:2, u prvom kolu grupe A. Bivši vezista Crvene zvezde, Luka Milivojević, koji je u Olimpijakos stigao tokom leta na pozajmicu iz Anderlehta, odigrao je veoma dobro svih 90 minuta za grčki tim, a kako kaže zadovoljan je izdanjem čitavog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << tima protiv vicešampiona Evrope.

- Trudio sam se da dam sve od sebe. Dali smo maksimum, ne samo ja nego svi koji bili u timu i to je razlog zašto smo pobedili Atletiko. Svi u timu su me veoma lepo prihvatili i lako sam se prilagodio novoj sredini. Osećam se veoma dobro u Olimpijakosu. Trebalo bi da idemo od utakmice do utakmice. Sledeća utakmica u Evropi je Malme, ali moramo da razmišljamo o sledećem meču u grčkom prvenstvu sa Verijom - istakao je povremeni reprzentativac Srbije za grčki Sport 24.

Olimpijakos je u Pireju vodio 2:0 golovima Artura Masuakua u 13. i Ibrahima Afelaja u 31. minutu, a gosti su do poluvremena smanjili preko Marija Mandžukića u 38. minutu. Novu prednost od dva gola Olimpijakosu je doneo povratnik u ekipu Kostas Mitroglu u 73. minutu, a Atletiko je uspeo samo da smanji zaostatak pogotkom Antoana Grizmana u 86.

U drugom kolu 1. oktobra Malme će biti domaćin Olimpijakosu.

(Foto: Beta/AP/Thanassis Stavrakis)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

MILIVOJEVIĆ ZA TELEGRAF: Crvena i bela su moje boje! U Olimpijakosu kao u Srbiji!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014

Bivši igrač Zvezde i Anderlehta bio je jedan od najboljih fudbalera na otvaranju Lige šampiona * Otkrio je za naš portal šta je ključno za kvalitetne igre na evro-sceni, koliko mu znače ocene medija i šta misli o Zvezdinoj utakmici protiv Napretka..Anderlehtu nije bio dovoljno dobar, a sada je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.