Milivojević: Maksimalno od starta

Izvor: B92, 05.Jan.2013, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Maksimalno od starta

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da sa nestrpljenjem očekuje prozivku koju je trener Aleksandar Janković zakazao za 9. januar.

Kako bi što lakše izdržao napore koje 'crveno-bele' očekuju u Turskoj, Luka je več počeo sa treninzima, i očekuje se da se na startu priprema pojavi u dobroj formi.

Treniram od 24. decembra po programu koji sam dobio od stručnog štaba. I do mene su došle informacije da su pripreme kod trenera Jankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzetno naporne, ali ne znam kod kog trenera nisu. Još nismo ni počeli sa radom, a ispada da se žalimo. U našem interesu je da se spremimo maksimalno kako bi na proleće od prvog meča sa Javorom krenuli u seriju pobeda“, jasan je Milivojević.

U drugi deo polusezone klub sa Marakane kreće sa minusom od šest bodova.

Mislim da možemo da stignemo prednost rivala. I ne želim da mislimo, već da je anuliramo i osvojimo prvenstvo. U toku jesenje polusezone u jednom trenutku bili smo i na minus osam, bili smo prvi na tabeli, a na kraju mogli smo da završimo sa tri boda manje u odnosu na večitog rivala da nismo izgubili od Vojvodine. Sve to pokazuje da je prednost dostižna, ali nećemo je stići izjavama po medijima, već samo dobrim igrama i rezultatima. Dosta je bilo priče, teren će sve pokazati“, istakao je Milivojević.

Povremeni reprezentativac Srbije svestan je da se klub nalazi u nezavidnoj situaciji i da od njega i njegovih saigrača umnogome zavisi put stabilizacije i konsolidacije Crvene zvezde.

Upoznat sam promenama u Upravi, ali na nama igračima nije da komentarišemo promene u rukovodstvu. Više od deset dana ne čitam novine i ne pratim aktuelna dešavanja, jer želim samo da se koncentrišem na rad i treninge. Klub u dobroj meri zavisi od nas, zato očekujem da na proleće svi damo svoj maksimum“, naglasio je Milivojević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.